Stark upphämtning av "Gunners" - Giroud räddade en poäng

Mot Crystal Palace gjorde han ett drömmål.
På tisdagen slog Olivier Giroud till igen – och räddade en poäng åt Arsenal.

Arsenal fick en riktig mardrömsstart på Vitality Stadium på tisdagen. Redan efter knappa 20 minuters spel hade hemmalaget Bournemouth nämligen gjort både 1-0 och 2-0.

Charlie Daniels var mannen som spräckte nollan. Vänsterbacken tog sig fram utmed flanken, gjorde bort Hector Bellerin och placerade säkert in 1-0 bakom Petr Cech.

Bara minuter senare var det dags för hemmalaget på nytt. Ryan Fraser hade precis tagit sig in i straffområdet då Arsenals Granit Xhaka delade ut en tryckare i ryggen. Domaren Michael Oliver var säker på sin sak och Callum Wilson rullade in ytterligare ett straffmål den här säsongen.

Ryan Fraser gjorde i den andra halvleken uppförsbacken ännu brantare för Arsenal då han ordnade 3-0 för hemmalaget.

Med 20 minuter kvar fick dock Arsenal nytt syre då Alexis Sanchez reducerade.

Och gästerna från London fortsatte att jaga på för att fullborda upphämtningen. 3-2 kom bara minuter efter den första reduceringen genom Lucas Perez som gjorde sitt första mål i Premier League med en vacker volley

När sedan Bournemouths lagkapten Simon Francis med knappa tio minuter kvar fick rött kort efter en ful kapning på Aaron Ramsey kunde Arsenal pressa på ytterligare. Utdelningen kom på övertid då fransmannen Olivier Giroud nådde högst i straffområdet och skallade in 3-3.

Det var tredje matchen i följd som Giroud hittade nätet och just Giroud stod för ett vansinnigt snyggt mål i segermatchen mot Crystal Palace senast då han klackade in 2-0, ribba in.

Upphämtningen till trots tappar Arsenal två värdefulla poäng i tabelltoppen. I de två övriga matcherna som spelades vann krislaget Swansea på bortaplan mot Crystal Palace samtidigt som Stoke besegrade Watford.

Bournemouth: Boruc – Francis, Ake, Cook, Daniels – Arter, Gosling, Stanislas, Fraser – King, Wilson

Arsenal: Cech – Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal – Coquelin, Xhaka – Ramsey, Iwobi, Sanchez – Giroud.