Sterling-hattrick när City tog säker seger

Ligaledaren Manchester City tog emot bottenlaget AFC Bournemouth hemma på Etihad Stadium. Avsaknaden av skadade Kun Aguero var dock inte märkbar för City eftersom Bony satte två baljor och en lysande Raheem Sterling slog till med ett hattrick i argentinarens frånvaro.

Raheem Sterling är i storform för tillfället och gav sitt Manchester City ledningen redan efter 7 minuter mot Bournemouth. Yttern målade sedan igen i den 29 minuten.

Däremellan hade Wilfried Bony hunnit göra 2-0 målet och Glenn Murray reducera för sitt Bournemouth.

Precis före halvtidsvilan var det dags igen för den forne Liverpool-spelaren, Raheem Sterling, som fullbordade sitt hattrick.

Sterling var dock inte den enda som skulle göra mer än ett mål i matchen, för i matchens sista ordinarie spelminut gjorde Bony sitt andra mål för dagen när han satte slutresultatet 5-1 assisterad av Jesus Navas.

Publicerad 2015-10-17 kl 16:29