Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Sterling: "Jag är ingen girig 20-åring, det handlar inte om pengar"

Foto: SCANPIX

Raheem Sterling nobbade Liverpools jättebud värt 1,2 miljoner kronor per vecka. I en lång intervju med BBC förklarar han varför.
- Det handlar absolut inte om pengar, säger engelsmannen.

Under de senaste veckorna har Liverpools fans oroat sig för landslagsmittfältarens framtid, sedan han tackat nej till att förlänga och förklarat att det inte spelar någon roll hur stora summor som ligger på bordet. Det blir ändå inga förhandlingar förrän efter säsongen.

Vissa supportrar har tolkat det hela som girighet och befarat att det hela varit ett strategiskt drag från Sterlings sida, för att sitta i en mer fördelaktig sits gentemot klubbar från andra länder under den kommande sommaren.

Men så är det inte alls, hävdar Sterling själv.

- Det handlar inte om pengar, det har det aldrig gjort. Alla som känner mig vet att jag inte bryr mig om sådant. För mig handlar det om att vinna titlar, det är mitt fokus i karriären, säger han.
- Utanför planen tänker jag på min familj, som betyder allt för mig. Jag fattar mina beslut med deras bästa för ögonen.

Sterling fortsätter:

- Jag har aldrig funderat över hur många bilar jag har, eller hur fina hus jag kan köpa. Jag vill bara utvecklas och bli så bra som möjligt. Jag vill inte bli uppfattad som en girig 20-åring, utan som en spelare som gör allt för att hjälpa den här klubben.

Publicerad 2015-04-01 kl 21:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons