Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Stevan Jovetic: "Han har dödat mig"

Foto: Scanpix

Stevan Jovetic blev utanför Manchester Citys CL-trupp efter att klubben värvat in Wilfried Bony. Nu rasar anfallaren mot managerna Manuel Pellegrini.
– Han har dödat mig, säger 25-åringen.

Då Manchester City brutit mot UEFA:s finansiella regler så fick klubben bara anmäla 21 spelare istället för 25 i sin CL-trupp. Detta skapade stora problem för managern Manuel Pellegrini som tvingades lämna en av sina anfallare utanför truppen. Valet blev att peta Stevan Jovetic. Nu rasar 25-åringen mot sin manager som valt bort honom.

– Jag förtjänar att spela i Champions League. Jag vet det. Managern har dödat mig med det här beslutet. Jag känner att jag förtjänat min plats och alla säger samma sak till mig, säger anfallaren till The Mirror.

– Folk säger att jag är en fantastisk spelare men det är uppenbart att managern inte känner så. Jag är väldigt besviken. Jag tycker inte att det var ett bra beslut – eller rätt beslut.

Anfallaren berättar att han konfronterat managern och sa att han kommit till City för att just spela Champions League. Jovetic värvades från Fiorentina 2013 för motsvarande 280 miljoner.

– Jag har inte bestämt mig angående framtiden ännu. Jag kommer vänta till sommaren, sen får vi se. Men managern har valt andra spelare före mig så det kanske är hans besked om vad han vill göra.

Publicerad 2015-02-15 kl 19:42

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER