Stoke-tränaren kom tillbaka i halvtid efter att modern avlidit - då vände krislaget mot Villa

Tony Pulis skulle aldrig ha dykt upp i matchen mot Aston Villa efter att hans moder avlidit tidigare på måndagen. Men i paus var Stoke-tränaren tillbaka och då vände laget.

Tre matcher, tre förluster. Stoke hade kammat noll i inledande omgångarna av Premier league-fotbollen. På måndagskvällen verkade Stoke vara på väg mot den fjärde ligaförlusten i följd mot Aston Villa efter att man gått till halvtid med 1-0 i baken.

Stoke hade startat matchen utan tränaren Tony Pulis efter att dennes moder avlidit tidigare på måndagen. Men Pulis kom oväntat ut med sitt lag till den andra halvleken och som hämtat ur ett Hollywood-manus lyckades Stoke också vända hemmamatchen mot Villa. Först kvitterade nyförvärvet Kenwyne Jones med tio minuter kvar och med en av matchens sista sparkar försatte försvararen Robert Huth hela Britannia Stadium, med tränaren Tony Pulis i spetsen, i glädjefnatt.

Efter matchen hyllades tränarens återkomst till laget. Enligt Matthew Etherington var tränaren så missnöjd med första halvlek att han var tvungen att vända på matchen.
- Självklart var han inte nöjd i halvtid, så han kom in och jag tycker att vi var bättre i den andra halvleken, säger han till Sky Sport.