POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
10å

Stoor: Jag måste få spela fotboll

Fredrik Stoor har haft en tuff debutsäsong i Premier League med ont om speltid. Det har bland annat kostat honom en landslagsplats och nu har högerback tröttnat på bänken.

Landslagsdebut, bra Champions League-insatser med Rosenborg och EM-spel gav ett Premier League-kontrakt med Fulham för Fredrik Stoor förra sommaren. Efter det har det gått trögare.
- Alldeles för lite speltid. Det har gått över förväntan för laget och jag är givetvis glad för det, men jag måste få spela fotboll, säger högerbacken till fotbollskanalen.se.

Vad händer nu – kommer du att lämna klubben för att få speltid?
- Jag vet inte. Jag har tre år kvar på kontraktet och har inte pratat med klubben ännu. Men jag vill ändå spela mer än jag gör just nu, säger han.

Var det rätt att ta steget direkt från Norge till världens tuffaste liga?
- Ja, absolut. Jag känner att jag platsar här och det är inte det som är problemet men om man ser generellt så görs det väldigt lite byten i Fulham och backlinje har ju egentligen sett likadan ut under hela säsongen. Då är det väldigt svårt att visa vad man kan.

Och nu har det kostat dig landslagsplatsen också, vad tycker du om det?
- Det är olyckligt och tråkigt. Jag har kvaliteter för det men om man inte spelar så blir det så här. Jag har full förståelse för det.

Har ni någon kontakt?
- Ja, jag vet att de har koll på mig. Mycket mer än så är det egentligen inte.

Publicerad 2009-05-19 kl 19:51
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå