Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Stoor kan lånas till Championship

Fredrik Stoor fick ingen lösning på sin situation i Fulham under transferfönstret. Nu återstår en möjlighet – Championship.
- Det har ju varit för hög prislapp, säger hans agent Per Jonsson till fotbollskanalen.se.

Fredrik Stoor vill lämna Fulham. Innan transferfönstret stängde förklarade han för fotbollskanalen.se att han ville bort – helst en permanent lösning. Så blev det inte.
En turkisk klubb, en grekisk klubb, en fransk klubb och Hannover i Tyskland ville låna honom men Fulham ville sälja gör att få tillbaka sin investering.

Stoor kostade 25 miljoner när han köptes från Rosenborg, vilket gör honom till en av de dyraste svenska backarna genom tiderna.
- Fulham vill så klart ha tillbaka en del av de pengarna. Från början trodde de att man kunde få tillbaka ganska mycket, men nu märker de att det blir svårt.

Varför?
- Alla tänker ”vi säljer innan vi köper”, finanskrisen gör ju sitt. Och då blir det ju inte lätt.

Nu är klubbarna förbjudna att värva fram till första januari, men inom England kan man fortfarande låna spelare i cirka två månader till. Och tankarna om att hitta en permanent lösning är inte huvudfokus nu när man letar klubb i Championship.

- Det är inte nödvändigtvis för att stanna. Mest är det för att få speltid. Roy (Hodgson, Fulhams manager) säger att Fredrik är en bättre spelare nu än när han kom och det vill vi ju alla att han ska få visa då.

Är det många som hör av sig?
- Nej, det är det inte. Men tro mig, det är det inte med någon. Du måste ha någon som Zlatan för att folk ska höra av sig, men då ringer de inte ändå för då är han ju för dyr.

Publicerad 2009-09-11 kl 12:18
Annons
Annons
Annons