Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Stoor spelade skadad åtta veckor: "Nu får jag en spruta och fortsätter i Derby"

Fredrik Stoor har spelat åtta veckor med fotsmärtor. Men nu ska skadan läkas – tack vare en kortisonspruta.
- Det vore ju bra att vara frisk när transferfönstret öppnar, säger Stoor till fotbollskanalen.se.

Tidigare i höstas, när Derby mötte Leicester, vred ytterbacken till högerankeln och ett ligament tog ordentligt med stryk. Den efterföljande läkningsprocessen gick inte alls som planerat.

- Nej, det har väl inte riktigt gjort det. Samtidigt har jag kunnat vara med från start i tio matcher ändå, och det känns förstås bra. Men självklart har det här hämmat en del och man vill ju vara hundra procent, säger Stoor.

Fotbollskanalen.se når honom på sjukhuset i London, där han undersökts av Fulhams medicinska team. Precis som sina motparter i Derby, dit 25-åringen är utlånad, tycker staben att en kortisonspruta är rätt väg att gå.

- Förhoppningsvis får jag den nu i kväll. Jag ska diskutera saken med en specialist här först. Sedan kan jag vila några dagar och köra för fullt igen. Det är två matcher kvar på mitt lånekontrakt med Derby, säger Stoor.

Den 27 december går avtalet ut. Och när transferfönstret öppnar den 1 januari går det bra att se sig om efter en ny klubb.

- Det har varit väldigt bra för mig att matchas varje vecka, och jag är väldigt tacksam för det. Men mycket kan hända. Antingen blir det Derby eller Fulham, eller något helt annat. Allt har att göra med vad klubbarna vill.

Att Stoor i och med skadan skulle vara hemplockad till Fulhams frysbox stämmer inte.

- Nej, nej, jag fortsätter i Derby som planerat, säger Stoor.

Publicerad 2009-12-14 kl 19:27
Annons
Annons
Annons