Stoors debut för Fulham

Fredrik Stoor har nu klarat av sin debut för Fulham - i ligacupen.

Fredrik Stoor har ännu inte spelat en minut i Premier league men har nu i alla fall fått debutera för sitt nya lag Fulham. Högerbacken spelade hela matchen när Londonlaget besegrade tredjeligalaget Leicester med 3-2 i den engelska ligacupen. Zoltan Gera gjorde Fulhams första mål i den 31:a minuten. Direkt efter pausvilan kvitterade dock Leicester genom Paul Dickov. Dickov passade sedan fram till Andy Kings ledningsmål bara två minuter senare. Jimmy Bullard sköt 2-2 i 83:e minuten och när matchuret hade passerat 90 minuter satte Danny Murphy segermålet.
Stoor lämnade norska Rosenborg för Fulham i slutet av juli, sedan 24-åringen gjort en bra insats för Sverige under EM-slutspelet.