Suarez briljans frälser Dalglish

En domarmiss och Luis Suarez briljans tog Liverpool till 2-0-seger borta mot Sunderland.

Liverpool vann bortamatchen mot Sunderland med 2-0. Dirk Kuyt gav Liverpool ledningen på straff innan Luis Suarez med ett elegant solonummer fastställde slutresultatet i den andra halvleken. Uruguanen dundrade in 2-0 från liten vinkel efter att ha dribblat sig fram i Sunderlands straffområde.

Straffen fram till 1-0 jobbades fram av Jay Spearing som fälldes av John Mensah. En fällning som inte skedde innanför straffområdet. Domaren dömde först inte straff men assisterande domaren klev in och ville annorlunda. Förmodligen ett felaktigt beslut. Mensah visades sedan ut efter 82 minuter när han fick sitt andra gula kort.

Segern var nödvändig för Liverpool, som nu bara har fyra poäng upp till Tottenham på femte plats, den placeringen som ger sista platsen till Europaspel nästa säsong.

Publicerad 2011-03-20 kl 16:33