Sunderland - Liverpool 1-1

1-0 Fletcher 29'
1-1 Suarez 70'

Luis Suarez, Liverpool.

Steven Fletcher gjorde 1-0 för Sunderland mot Liverpool. Nyförvärvet utnyttjade hemmalagets första renodlade anfall, efter 29 minuter, och ordnade ledningsmålet. Craig Gardner tog en lång löpning och serverade Fletcher till dennes första fullträff för klubben, i sin hemmadebut dessutom.

Med tjugo minuter kvar av matchen kom Liverpools kvittering. Raheem Sterling slog ett hårt, lågt inlägg i straffområdet som till slut hamnade hos Suarez. Anfallaren gjorde inga misstag och satte 1-1 målet.

Sunderland: Mignolet, Gardner, Cuellar, O'Shea, Rose, Larsson, Colback, Cattermole, McClean, Sessegnon, Fletcher.

Bänken: Westwood, Campbell, Kilgallon, Ji, Meyler, Bramble, Saha.

Liverpool: Reina, Kelly, Skrtel, Agger, Johnson, Gerrard, Allen, Shelvey, Borini, Suarez, Sterling.

Bänken: Jones, Jose Enrique, Sahin, Assaidi, Henderson, Downing, Carragher.

Publicerad 2012-09-15 kl 19:58