Suarez fullbordade hattrick med lobb från 50 meter

Luis Suarez gjorde hattrick när Liverpool besegrade Norwich med 3-0.

Det sista målet lär han inte glömma i första taget.

Anfallaren var inte långt inne på Norwich planhalva när han lobbade målvakten.

Luis Suarez hade en fantastisk match mot Norwich. Redan efter 24 minuter gjorde han matchens första mål. Steven Gerrard vann boll på Norwich planhalva innan han frispelade Suarez som klippte in bollen i det högra hörnet.

Fyra minuter senare ökade Suarez på ledningen. Anfallaren fick en boll långt ut till höger, avancerade och klippte in 2-0 i det bortre hörnet.

Efter 82 minuter fullbordade Suarez sitt hattrick. Och som han gjorde det. Anfallaren vann en duell mot en motståndare på mittplan, avancerade några meter in på Norwich planhalva innan han drog till. Bollen gick i en perfekt båge över målvakten John Ruddy.

Luis Suarez har gjort elva ligamål den här säsongen för Liverpool som är åtta i ligan.
Publicerad 2012-04-28 kl 20:35