Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Suarez kan glömma en flytt: "Vi säljer honom inte oavsett hur stort budet är"

Luis Suarez vill till Arsenal.
Men det kan han glömma.
- Vi kommer inte sälja till någon utländsk klubb heller. Det finns inte tid att hitta en ersättare, säger klubbens ägare John W Henry till The Guardian.

Luis Suarez gör allt för att få lämna Liverpool trots att han har tre år kvar på kontraktet. Anfallaren vill till Arsenal - men det kan han glömma. Nu slår John W Henry fast att klubben kommer att nobba alla bud som kommer in på Suarez.

- Att sälja Suarez till en rival vore galenskap. Vi kommer inte att sälja honom oavsett hur stort budet är, säger Liverpools ägare till The Guardian.

- Vi kommer inte sälja till någon utländsk klubb heller. Det finns inte tid att hitta en ersättare. Suarez kommer att vara här den 3 september (dagen efter transferfönstret stänger). Det är ett fotbollsmässigt beslut, det handlar inte om ekonomi. Det är därför, så här sent i transferfönstret, då alla redan har flyttat eller inte kommer att flytta som vi inte kan ersätta honom. Så vi kan inte sälja, speciellt inte till Arsenal.

Samtidigt tycker John W Henry att det är konstigt att Suarez vill till Arsenal.

- Spelare brukar oftast vilja gå till lag som vinner. Vi har fler troféer än Arsenal. Men den diskussionen vill jag inte ge mig in i, säger Liverpools ägare som menar att sprickan mellan Suarez och Rodgers kommer att ta tid att reparera - anfallaren har, som fotbollskanalen.se tidigare har skrivit om, blivit nerskickad till reservlaget efter att ha anklagat sin tränare för att ha brutit ett löfte.

På frågan om John W Henry kan se Luis Suarez spela för Liverpool i framtiden svarar han:

- Det är mellan tränaren och spelaren. Tränaren är upprörd, vilket han ska vara. Supportrarna är upprörda, Luis är upprörd. Men det är en sak mellan tränaren och spelaren och lagkamraterna. Vi behöver Luis så förhoppningsvis kommer det här att lösas.


Publicerad 2013-08-08 kl 23:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons