Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Suarez ville spela med Torres: "Verkligen synd att det inte blev så"

Luis Suarez var säker på att få spela med Fernando Torres i Liverpool.
Men superstjärnan stack.
- Verkligen synd, säger Suarez till goal.com.

Uruguayanen lämnade Ajax för England under vinterfönstret och samtidigt hände en hel del annat på Anfield. Torres ut. Carroll in.

- Ja, det stämmer att jag sett fram emot att spela med Fernando. Han är väldigt bra och har extrema kvaliteter. Det hade varit trevligt att få den chansen. Väldigt tråkigt att det inte blev så. Men samtidigt vet vi ju att ibland när en stor spelare flyttar ersätts han av en annan, säger Luis Suarez.

Enligt honom ska det bli minst lika spännande att teama ihop sig med reslige Andy Carroll som handplockades från Newcastle under den stora värvningskarusellen.

- De är ju helt olika och har sina egna sätt att uppträda på planen. Den ene är bra på vissa saker och den andre på något annat. Det går inte riktigt att jämföra dem. Andy är stor, stark och väldigt skicklig. Det blir roligt att samarbeta med honom också, säger Suarez.

Han förklarar sitt val att gå till Liverpool med att de var så angelägna att köpa honom, och ideligen visade vilken stor tillit de hyser för honom. Dessutom hyllar Suarez Kenny Dalglish.

- Han är en person med enorm betydelse för klubben historiskt. En av Liverpools bästa någonsin. Och nu ska han lära upp mig och träna mig. Självklart vill jag att han ska stanna, jag ser fram emot att jobba länge med honom, säger Suarez.

Publicerad 2011-03-17 kl 14:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons