Succé för nyförvärven och hattrick av Ramsey när Arsenal krossade Everton

Arsenal studsade tillbaka ordentligt efter förlusten mot Swansea.
I kväll krossade man Everton med 5-1 på Emirates Stadium i en match där nyförvärven och Aaron Ramsey glänste.

Arsenal inledde matchen i ett rasande tempo och ledde med 3-0 redan efter 19 minuters spel efter två mål av Aaron Ramsey och ett av Laurent Koscielny.

Senare i halvleken skulle även 4-0 komma. Pierre-Emerick Aubameyang kom fri med Jordan Pickford och chippade in 4-0 i sin debut för sin nya klubb. Anfallaren var dock i en klar offside-position, men målet godkändes ändå av domaren.

I den andra halvleken reducerade Everton till 1-4 genom Dominic Calwert-Lewin. Arsenal skulle dock göra även 5-1, sitt tredje i matchen, i den 74:e minuten.

Därtill noterades Henrich Mchitarjan, nyförvärvet från Manchester United, för tre stycken assist.

Matchen slutade 5-1, vilket gör att Arsenal knappar in på Tottenham som ligger på platsen över i tabellen. Everton ligger kvar på tionde plats.

Arsenal: Cech, Bellerin, Koscielny, Mustafi, Monreal, Ramsey, Xhaka, Iwobi, Ozil, Mkhitaryan, Aubameyang.

Everton: Pickford, Kenny, Mangala, Williams, Keane, Martina, Gueye, Schneiderlin, Walcott, Niasse, Bolasie.