Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Succédag för svenska PL-talangerna: "Stort att möta Diamanti"

Kristoffer Peterson

Tisdagen bjöd på två mål från svenska Premier League-talanger. Både Fulhams Dino Islamovic och Liverpools Kristoffer Peterson hittade målet.

– Det känns jättebra att göra det mot deras bästa lag, säger Kristoffer Peterson till fotbollskanalen.se.

Kristoffer Peterson fortsätter att imponera i Liverpool. Svensken var en av få ljusglimtar i reservlagets träningsmatch mot Bolognas A-lag.

– Det kändes jättebra idag. Vi har mest bollinnehav och står upp mot deras bästa lag med spelare som Diamanti och Antonsson, säger Peterson till fotbollskanalen.se.

Peterson gjorde Liverpools enda mål i 1-3 förlusten, ett riktigt fint mål enligt talangen.

– Jag fick bollen ute på kanten, dribblade förbi första försvararen. Skulle göra ett väggspel, men hade lite tur att få med mig bollen, sedan sprang jag mellan ytterbacken och mittbacken och la in den vid den första stolpen, det var ganska fint faktiskt. Det är så jag kan bli en stor spelare, utmana och dribbla med fart. Det är det jag är riktigt bra på, säger Peterson till fotbollskanalen.se.

– Det är bara för mig att fortsätta, jag har gjort mål och avgjort i alla tre matcherna jag spelat i reservlaget. Men man kan alltid bli bättre och jag tränar hårdare än jag någonsin tidigare gjort för att bli det, säger Peterson.

En av motståndarna var som bekant den svenske landslagsbacken Mikael Antonsson, vilken Peterson fick stor respekt för.

– Han är en mycket stabil back. Sedan är han också jättetrevlig, vi snackade i nästan en kvart efter matchen, säger Peterson.

Det var inte bara Peterson som var i farten under tisdagen. Dino Islamovic slog till och presenterade sig på allvar i Fulhams A-lag.

Den 19-årige anfallstalangen gjorde sitt första mål för Fulhams A-lag i matchen mot AEL Limassol. Målet var Fulhams enda i matchen och betydde att laget klarade oavgjort, 1-1.

Publicerad 2013-08-06 kl 21:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons