Succéinhopp gav Arsenal segern mot bottengänget

Det satt först långt inne men Arsenal kunde till slut vinna stort mot Sunderland, mycket tack vare inhopparen Olivier Giroud.

I Theo Walcotts frånvaro klev andra fram. Alexis Sanchez och inhopparen Olivier Giroud gjorde två mål vardera i 4-1-vinsten mot Sunderland under lördagen.

Det dröjde till den 19:e minuten innan första målet kom. Alexis Sanchez höll sig framme på ett inlägg från Alex Oxlade-Chamberlain och satte ledningsmålet, chilenarens femte för säsongen.

Den ledningen höll Arsenal ända fram till den 64:e minuten. Målvakten Petr Cech fällde en Sunderland-spelare och Martin Atkinson tvekade aldrig utan blåste för straff. Jermain Defoe förvaltade den till 1-1.

Men glädjen varade inte speciellt länge för Sunderland. I stället såg inhopparen Olivier Giroud till att Londonklubben tog tillbaka ledningen när han sköt in 2-1.

Samme spelare höll sig framme igen bara minuten senare och stötte in sitt andra mål. Sedan rann det iväg totalt då Sanchez prickade in även 4-1. Det blev också matchens slutresultat.

Tungt nu för David Moyes vars Sunderland bara har plockat ihop två poäng hittills den här säsongen.

Sunderland: Pickford - Jones, Kone, O'Shea, van Aanholt - Rodwell, Pienaar - Khazri, Ndong, Watmore - Defoe.

Arsenal: Cech, Bellerin, Mustafi, Koscielny, Gibbs, Elneny, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Özil, Iwobi, Sanchez.