Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Succémannen Sturridge om Chelseas läge: "Viktigt att inte oroa sig"

Daniel Sturridge vill inte tänka på klubbens dåliga resultat på senare tid.
– När du fokuserar på ängslan och stressen hamnar laget i en nedåtgående trend, säger Sturridge.

Daniel Sturridge har trots Chelseas dystra period imponerat stort. Efter lördagens seger mot Wolverhampton ger Sturridge sin syn på läget.

– Det viktigaste för oss är att gå ut på plan och spela vårt naturliga spel. När du lägger fokus på ängslan och stressen, och oroar dig över vad fansen och experter tycker, så är det något som kan få laget att hamna i en nedåtgående trend, säger Sturridge på Chelseas hemsida.

Daniel Sturridge vill inte lägga för stor fokus på de resultat som gått emot Chelsea på senare tid.

– Det är viktigt att inte börja oroa sig. Vi förlorade lite av vår udd. Vi hade några stora matcher som vi förlorade, men vi hade inte turen med oss i de matcherna för vi spelade bra. Vi hade helt enkelt inte den rätta turen. Mot Wolves presterade vi bra och jag är väldigt glad över att vi fick hålla nollan. Det var väldigt viktigt för oss, säger Sturridge.

Daniel Sturridge har gjort sju mål denna säsong och stod för 2-0-målet i helgens 3-0-match.

– Jag har fått göra en del mål och det är något jag gillar att göra. Men det viktigaste var lagets prestation, även om sju mål är viktigt för mitt självförtroende.

Sturridge var utlånad till Bolton under vårsäsongen i fjol och gjorde succé i klubben, och efter att ha återvänt till Chelsea har han lyckats få André Villas-Boas förtroende.

Publicerad 2011-11-28 kl 18:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons