Succén fortsätter för Zlatan – dubbla mål mot Southampton

Först en hård nick sedan en välplacerad straff. Zlatan Ibrahimovic fortsätter producera mål för Manchester United som vann mot Southampton hemma på Old Trafford i Premier League.

Inför matchen pratades det dock mycket om ett annat nyförvärv. Paul Pogba, världens dyraste spelare, presenterade sig för Manchester United-supportrarna.

Fransmannen hade en bra kväll och visade stort självförtroende varje gång han touchade bollen. Något han faktiskt gjorde hela 61 gånger under den första halvleken - 27 gånger fler än någon av sina medspelare.

I den 28:e minuten spelade Pogba in bollen i straffområdet. Juan Mata nickskarvade till Zlatan Ibrahimovic som så när lyckades konstsparka in ledningsmålet.

Men det skulle komma ett strax innan halvtid. Wayne Rooney slog ett fint inlägg som Zlatan Ibrahimovic nådde högst på. Med kraft nickade svensken in 1-0, hans tredje mål på tre tävlingsmatcher.

Succén fortsatte direkt i den andra halvleken för svensken. Man United tilldelades en straff efter att Luke Shaw gått omkull. Zlatan stegade fram och gjorde som så många gånger förut och utökade ledningen.

Det fanns möjligheter till fler mål för hemmalaget. Men resultatet 2-0 stod sig matchen ut och den svenske anfallaren blev därmed ende målskytten för kvällen.

Manchester United har nu inlett säsongen på bästa möjliga sätt med två vinster på två spelade omgångar.