Sunderlands jättekliv mot nytt kontrakt - assist av Larsson

Sebastian Larsson slog hörnan som gav 1-0 för Sunderlang i jumbofajten mot Cardiff. Sunderland vann med 4-0 och tog ett enormt kliv mot nytt kontrakt.

Nästjumbon Cardiff var på besök hos jumbon Sunderland. Båda lagen i stort behov av poäng för att hoppet om nytt kontrakt ska leva vidare.
Det var hemmalaget som öppnade bäst. Sebastian Larsson slog en hörna i den första halvleken som Connor Wickham mötte med pannan till 1-0.
Ett mål som tar Sunderland upp ovanför nedflyttningsstrecket, med en match mindre spelad än sina bottenkonkurrenter.

I halvlekens sista minut blev det ännu tyngre för Cardiff. Mittbacken Juan Cala misslyckades med en bakåtpass. Connor Wickham snodde åt sig bollen och Cala försökte reparera sitt misstag genom att dra i Wickham. Domaren dömde straff och visade ut Cala.

Fabio Borini tog hand om straffen till 2-0.

Borinis framgångar fortsatte i den andra halvleken när han spelade fram Emanuele Giaccherini till 3-0. Samme Giaccherini, som tidigare ersatt Larsson, assisterade sedan Wickham till 4-0.
Publicerad 2014-04-27 kl 14:53