Svängigt när Cahill målade på favoritmotståndet

Sunderland och Everton delade på poängen i en svänig match.

Everton började bäst och redan efter sex minuter gjorde Tim Cahill som han brukar - mål på Sunderland. Och han gjorde det på nick. Cahill som gjort flest ncikmål i PL genom tiderna gjorde därmed sitt sjunde mål på tio matcher mot Sunderland.

Sunderland kunde sedan både kvittera och ta ledningen genom Danny Welbeck innan det var Evertons tur att utjämna. Arteta vände snyggt strax utanför straffområdet och sköt via en försvarare in 2-2. Jermaine Beckford hade sedan ett gyllene läge att fixa segern till Everton i 94:e minuten, men avslutet smet strax över.

Sunderland-Everton 2-2 (1-1))
0-1 Tim Cahill (6), 1-1 Danny Welbeck (23), 2-1 Danny Welbeck (70), 2-2 Mikel Arteta (83).

Publik: 37 331.
Publicerad 2010-11-22 kl 23:13