POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Svennis: "En dröm har gått i uppfyllelse"

Sven-Göran Eriksson har nu uppfyllt båda sina uttalade mål i Manchester City, sedan klubben under fredagen kvalificerat sig till Uefacupen.
– Det här är en dröm som har gått i uppfyllelse, säger "Svennis".

Manchester City är klara för Uefacupen nästa säsong. England belönades med en extra plats i turneringen eftersom Premier League hade det bästa snittet på Uefas fair play ranking. Citys tränare, Sven-Göran Eriksson var minst sagt nöjd med beskedet.

– Det är en dröm som har gått i uppfyllelse. Vår dröm om att få spela i Europa har funnits under hela säsongen. Det här är verkligen fantastiska nyheter för klubben, för fansen och för alla inblandade, säger ”Svennis” till klubbens hemsida.

– Det här är ett steg i rätt riktning eftersom vår målsättning är att kvalificera oss till Champions League i framtiden. Att spela i Uefacupen är ett fantastiskt tillfälle att få erfarenheter från europeisk fotboll.

Fair play-rankingen är baserad på ett system som bedömer spelarnas uppträdande mot domaren och motståndarna. Systemet håller även koll på hur många gula och röda kort som spelarna får.

Publicerad 2008-05-16 kl 15:28
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå