Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Svennis: "En dröm har gått i uppfyllelse"

Sven-Göran Eriksson har nu uppfyllt båda sina uttalade mål i Manchester City, sedan klubben under fredagen kvalificerat sig till Uefacupen.
– Det här är en dröm som har gått i uppfyllelse, säger "Svennis".

Manchester City är klara för Uefacupen nästa säsong. England belönades med en extra plats i turneringen eftersom Premier League hade det bästa snittet på Uefas fair play ranking. Citys tränare, Sven-Göran Eriksson var minst sagt nöjd med beskedet.

– Det är en dröm som har gått i uppfyllelse. Vår dröm om att få spela i Europa har funnits under hela säsongen. Det här är verkligen fantastiska nyheter för klubben, för fansen och för alla inblandade, säger ”Svennis” till klubbens hemsida.

– Det här är ett steg i rätt riktning eftersom vår målsättning är att kvalificera oss till Champions League i framtiden. Att spela i Uefacupen är ett fantastiskt tillfälle att få erfarenheter från europeisk fotboll.

Fair play-rankingen är baserad på ett system som bedömer spelarnas uppträdande mot domaren och motståndarna. Systemet håller även koll på hur många gula och röda kort som spelarna får.

Publicerad 2008-05-16 kl 15:28
Annons
Annons
Annons