POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

"Svennis erbjuds 70 miljoner av Chelsea"

Ryktena cirkulerar i strid ström kring Sven-Göran Eriksson för närvarande. Bland annat att han ska bli ny förbundskapten för Mexiko. Men enligt Daily Express ska svensken träffa Chelsea på tisdag och erbjuds 70 miljoner om året av Londonklubben.

Fortbollskanalen.se skrev i lördags att svensken fått erbjudandet av Chelsea om jobbet som manager. Men svensken är också aktuell för Mexikos landslag.

Nu skriver Daily Express om att svensken, som tros få sparken av Manchester City på fredag, ska träffa Chelsea nästa vecka och prata om erbjudandet att ersätta sparkade Avram Grant.

Manchester Citys ägare Thaksin Shinawatra har inte varit nöjd med Manchester Citys niondeplats i ligan och låter Svennis gå. Men många är överraskade över beslutet och anser att svensken tvärtom gjort ett bra resultat med de resurser han fått.

Svennis anseende i England har fått en uppsving i och med året i Premier League och tongångarna är betydligt positivare än när han fick gå från jobbet som Englands förbundskapten 2006.

Publicerad 2008-05-28 kl 11:35
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå