Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Svennis i Spanien - jagar norska miljoner

Sven-Göran Eriksson flyger till Spanien – för att ragga norska miljoner. Enligt Daily Mail är sportchefen på desperat jakt efter pengar till sitt Notts County.

Den senaste tiden i League Two har – trots fullt godtagbara sportsliga resultat – varit rejält tung för Eriksson. Ägarna bakom klubben, Munto Finance, är utköpta av styrelseordföranden Peter Trembling, sedan de inte kunnat leva upp till sina löften om en ekonomisk satsning.

Och i förra veckan sade Hasse Backe tack och hej. Nu står Notts utan tränare – och dessutom saknas finansiella muskler som kan ge division 4-lagets Premier League-planer ordentlig tyngd.

Då gör ”Svennis” sitt bästa för att hålla drömmen vid liv. Brittiska Daily Mail skriver att han för några dagar sedan reste till Puerto Banus i Spanien för ett möte med norrmannen Idar Vollvik, känd i hemlandet som en något excentrisk telekommagnat. Peter Trembling bekräftar uppgifterna.

- Sven var där, men vi har inte talats vid efter det, säger styrelseordföranden till tidningen.
Enligt Trembling är Notts County inte avhängiga Vollviks portmonnä – men nya medel vore ett välkommet tillskott i kassan.

- Vi är inte i nöd på något vis, men vi behöver investeringar för att klara av målen vi satt upp. Ju fortare vi löser den saken, desto snabbare kommer vi igång med arbetet, säger han.

I första hand ska alla eventuella tillskott användas för att bygga på spelartruppen med kvalitet, slår Trembling fast.

Publicerad 2009-12-20 kl 12:06
Annons
Annons
Annons