POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Svennis lovad storsatsning av ägaren: "Det finns inga begränsningar - de vill till PL"

Svennis lyfte Leicester från bottenträsket – och nådde nästan kval till Premier League. Nästa säsong förväntar han sig en storsatsning.
- Det finns inga begränsningar, säger Eriksson.

När den svenske tränaren kom till klubben såg det mesta dystert ut. Leicester låg näst sist i tabellen och väntades få kämpa för att hålla sig kvar i the Championship. Men ”Svennis” drog i alla tänkbara trådar för att locka fram nyförvärv – och med spelare som Darius Vassell och Yakubu kom lyftet.

Till sist föll visserligen Leicester på målsnöret, men då hade laget klättrat under säsongen till att sånär nå en playoffplats. Enligt en intervju med Leicester Mercury, som Eurosport tagit del av, har Eriksson fått garantier om en penningstinn offensiv från ordföranden Vichai Raksriaksorn och viceordföranden Top Raksriaksorn till sommarens transferfönster.

- Det finns ingen begränsning - de vill ha Premier League-fotboll, så är det med det, säger Svennis till Leicester Mercury enligt eurosport.
- De är väldigt tydliga. Jag hoppas att de backar upp mig varje gång så länge jag inte går över gränsen. Det handlar om sunt förnuft.

Publicerad 2011-05-12 kl 19:04
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå