Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

"Svennis" storsatsar med Leicester - fortsätter värva

Sven-Göran Eriksson har redan värvat flera stora namn till sitt Leicester. Senaste i raden är Gelson Fernandez, Michael Ball och Aleksandar Tuntjev. Men än är det inte slut på shoppandet, inte ens i närheten.

"Svennis" och Leicester har ett klart och tydligt mål — att ta steget upp till Premier league. Inför den kommande säsongen har klubben öppnat plånboken och hittills hämtat in nio spelare, och det är inga dåliga spelare. Paul Konchesky från Liverpool, Matthew Mills från Reading, David Nugent från Portsmouth och inlånade Michael Johnson från Manchester City är bara fyra exempel på satsningen.

Nu pratas det om fler stora namn. Eriksson har nämligen avslöjat till This is Leicestershire att Gelson Fernandez ansluter på lån från Saint Etienne och att klubben tänker erbjuda kontrakt till försvararna Michael Ball och Aleksandar Tuntjev.

- Gelson, ja, det kommer bli officiellt snart. Jag är nästan säker på att vi kommer erbjuda Ball och Tuntjev kontrakt. De har båda varit väldigt bra på försäsongen, säger Eriksson.

Dessutom ryktas det om anfallare som Tottenhams Robbie Keane och nordkoreanen Jong Tae Se.

- Jong är en på en lång lista. Jag känner till honom. Han är en bra anfallare, men han är bara ett namn på en lång, lång lista.

Publicerad 2011-08-01 kl 16:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons