Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Svennis tillbakavisar Rooney-uppgifter: “Finns ingen sanning i det”

Foto: TT

Enligt brittiska Mirror ska Sven-Göran Eriksson vara sugen på att värva Wayne Rooney till sin kinesiska klubb. Men nu tillbakavisar den svenske tränaren uppgifterna.
- Vi har aldrig ens pratat om det, säger Eriksson till The Sun. 

Det var brittiska Mirror som var först med att påstå att Eriksson ska ha varit intresserad av att värva Wayne Rooney. Enligt tidningen har tränarens kinesiska klubb Shanghai SIPG tidigare erbjudit Rooney ett kontrakt som skulle ge spelaren närmare 500 000 pund i veckan. 

När förslaget lades fram för tio månader sedan ska engelsmannen ha sagt att han ville stanna i Manchester United. Men efter att ha förlorat sin obligatoriska startplats i laget ska en ny diskussion ha satts igång – något som Eriksson nu avfärdar.

- Alla vet hur mycket jag beundrar Rooney, det är en sak. Att hitta på att vi ska värva honom är en annan. Det finns ingen sanning i det, ingen alls, säger Sven-Göran Eriksson enligt The Sun.

- Det är något som vi aldrig ens har pratar om i klubben – och vi har diskuterat mycket kring våra valmöjligheter inför nästa säsong.

Eriksson var dock noggrann med att påpeka Rooney kvalitéer.

- Han är fortfarande en väldigt bra spelare. Jag är säker på att han kan komma till Kina i framtiden, han är en sådan typ av spelare som ligan är på jakt efter, säger Sven-Göran Eriksson.

Publicerad 2016-11-01 kl 08:08

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER