Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Svenske Liverpooltalangen skyndar långsamt: ”Jag vill bli pålitligare”

Kristoffer Peterson gör succé i Liverpools reservlag. Men tar hellre ett steg i taget än drömmer om A-laget.

– Det finns ingen anledning att gå någon annanstans just nu, säger Peterson.

Imorgon inleder Liverpool Premier League hemma mot Stoke. Svenske Kristoffer Peterson har ännu inte tagit en tröja i A-laget, men har imponerat stort under reservlagets försäsong.

– Jag har gjort mål och varit avgörande i mina första tre matcher med laget. Det är det jag ska göra, poäng och använda min snabbhet till att utmana och komma fram från kanten, så det är kul att det gått bra hittills, säger Peterson till fotbollskanalen.se.

Trots den lyckade inledningen vill inte talangen ta sig till A-laget så snabbt som möjligt. Istället ligger fokus på att det ska gå i hans egen takt.

– Det är svårt att säga om jag är redo för det. Det här blir min första riktiga säsong med reservlaget och ärligt, jag bara glad att det gått bra. Jag har mycket att lära mig och det är därför jag tränar hårdare än någonsin tidigare, säger Peterson till fotbollskanalen.se.

Är det ett alternativ att gå på lån?

– Nej, inte egentligen. Det hade varit en sak om jag inte hade fått speltid här, eller om jag kände att jag var för bra för den här nivån. Men det gör jag inte och då finns det inte någon anledning att gå någon annanstans, jag känner att jag utvecklas och har saker jag behöver jobba på, säger Peterson.

Vad för typ av saker då?

– Jag vill bli en pålitligare spelare. Framförallt måste jag förbättra försvarsspelet, för nu håller det inte Premier League-nivå. Men jag ser inte det som något problem, utan som en möjlighet. Jag vet vad jag behöver jobba på och gör mitt bästa för att utvecklas, säger Peterson.

Publicerad 2013-08-16 kl 20:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons