Svenske talangen debuterade från start i Sunderlands cupmöte: "Lovande insats"

Debut i Premier League och jagas av storklubbar. Under onsdagen fick även Joel Asoro chansen från start i Sunderlands cupmöte - och gick av matchen med gott betyg.

I söndags fick svenske Joel Asoro Premier League-debutera mot Middlesbrough. Nu ryktas det att ett flertal storklubbar är ute efter 17-åringen.

Tränaren David Moyes verkar vilja satsa på talangen. I onsdagens cupmöte med Shrewsbury Town fick Asoro nämligen chansen från start.

Det blev inget mål för svensken som dock spelade hela matchen. I stället satte Adnan Januzaj cupmötets enda mål i den 83:e minuten och Sunderland vann därmed med 1-0.

Trots att Asoro gick poänglös från plan får han sju av tio i betyg efter startdebuten av Sunderland Echo - ingen annan på plan fick ett högre betyg. Tidningen skriver som följer:

"Han oroade Shrewsbury med sina löpningar. Lovande insats, men Sunderland hittade honom inte med tillräckligt många bollar. Fick ett skott räddat i andra halvlek, och borde fått en straff med sig.”

Publicerad 2016-08-25 kl 08:31