Svenskens lag utslaget – Fulham till avgörande playoffmöte

Championship

Marcus Olsson fanns inte med på grund av den knäskada han ådrog sig mot Barnsley.
Och hans Derby föll mot Fulham som nu får chansen att avancera till Premier League i den avgörande playoffmatchen.

Derby vann den första matchen mot Fulham med 1-0, i playoffspelet till den avgörande matchen om vilket det tredje laget blir som tar steget upp från Championship till Premier League. Ikväll möttes lagen igen men då vann Fulham och lyckades därmed ta sig till den avgörande playoffrundan.

I dagens returmöte tog Fulham ledningen tidigt i andra halvlek genom Ryan Sessegnon. Assisten kom från norrmannen Stefan Johansen med ett förflutet ibland annat Celtic. I mitten av andra halvlek kunde Fulham sätta dit det avgörande 2-0-målet genom Denis Odoi.

Segern innebär alltså att Fulham får möta antingen Aston Villa eller Middlesbrough i det avgörande playoffmötet till Premier League-avancemang.

I Derby saknades svenske Marcus Olsson på grund av den knäskada som han ådrog sig i ligamatchen mot Barnsley i förra veckan.

Publicerad 2018-05-14 kl 23:44