Svensksuccé i ligacupen

Samtliga svenskar gick vidare i ligacupen och i Norwich gjorde både Elmander och Olsson mål.

Martin Olsson och Johan Elmander

Både Martin Olsson och Johan Elmander spelade från start i Norwichs match mot Bury i ligacupen.

Det var även Marin Olsson som gjorde Norwichs ledningsmål efter 23 minuters spel. Strax efter det kunde Anthony Pilkington utöka ledningen till 2-0.

Sedan var det Johan Elmanders tur att presentera sig ordentligt för sin nya klubb. Anfallaren kunde sätta 3-0 efter bara sju minuter spelade av den andra halvleken.

Av bara farten nätade Elmander igen med kvaren kvar av matchen. Något som betydde 4-2 till Norwich.

Efter en sanslös avslutning av matchen, med fem mål under den sista kvarten av matchen, kunde Norwich till slut ta sig vidare efter 6-3 totalt.

Det var även två svenskar med i Sunderlands match mot Milton Keynes Dons. David Moberg Karlsson fick chansen från start, men blev utbytt i den 61:a minuten vid ställningen 0-2.

Sunderland valde då att på kort tid byta in tre av sina ordinarie spelare, bland annat Sebastian Larsson. De lyckades sedan vända matchen som Sunderland till slut vann med 4-2.

I Fulham hoppade Alexander Kacaniklic in i halvtid istället för Adel Taarabt efter att denne gjort 1-0 mot Burton i den första halvleken. Med fem minuter kvar av ordinarie tid kvitterade dock Burton och dramat var igång. Under tilläggstiden var de Burton som tog ledningen tidigt, men med två minuter kvar av förlängningen kunde Rodallega kvittera igen.

I straffläggningen satte Fulham samtliga sina straffar. Burtons Phil Edwards var den ende som missade, och Fulham var till slut vidare. Alexander Kacaniklic fick inte lägga någon straff.

Publicerad 2013-08-27 kl 23:40