Swanseas sena mål tvingade fram omspel mot Arsenal

Arsenal gick mot avancemang i FA-cupen efter en treminutersvändning. Men med minuter kvar av matchen ordnade Swanseas Danny Graham omspel med sitt 2-2-mål.

Med lite mer än en halvtimme kvar av FA-cupmötet mellan Swansea och Arsenal byttes Swansea in sin målkung Michu, som slog till direkt med 1-0-målet.

Arsenal stod sedan för en snabb vändning då först Lukas Podolski kvitterade i 81:a minuten och tre minuter senare gjorde Kieran Gibbs 2-1.

Londonlaget fick dock inte fira sitt avancemang till nästa omgång av FA-cupen då Danny Graham hittade rätt i den 87:e minuten till 2-2.

Nu väntar omspel för Swansea och Arsenal på Emirates Stadium.

Publicerad 2013-01-06 kl 16:59