Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Szczesnys löfte: blir långhårig om Polen möter England i EM

Arsenals målvakt har sagt att han kommer låta håret växa ut om hans Polen får England i sin EM-grupp.

Arsenals målvakt Wojciech Szczesny ser fram emot EM-lottningen på fredag.
– Turneringen är hur stor som helst eftersom vi (Polen) arrangerar den. Lottningen är viktig då vi inte är favoriter och den kommer att avgöra hur det kommer att gå för oss. Jag kan knappt vänta på att den ska börja, säger Wojciech Szczesny enligt Mirror Football.
Skulle Szczesnys Polen ställas mot England i gruppen har målvakten ett löfte.

– Det skulle vara fantastiskt att lottas mot England. Jag har sagt till grabbarna att jag kommer låta mitt hår växa om vi får dem i gruppen. Ni kanske kommer ihåg målvakten som spelade mot England 1973.
Ni borde alla komma ihåg.

1973 ställdes England mot Polen i VM-kvalet i en match som engelsmännen var tvungna att vinna för att ta sig vidare. En långhårig, storspelande målvakt i Polen satte dock stopp för det och kostade England VM-platsen och tränaren Sir Alf Ramsey sitt jobb. Målvakten i fråga heter Jan Tomaszewski och Wojciech Szczesny vill efterlikna hans bedrift. Och frisyr.

– Möter vi England kommer jag att låta håret växa ut och försöka göra ett lika bra jobb som han gjorde. Ett pannband vore löjligt men jag kanske skulle ha på mig ett sådant också, säger Szczesny.

EM-lottningen kan du se direkt i TV4 på fredag med start klockan 18:00.

Nedan kan ni se den polske målvakten Jan Tomaszewski storspela mot England i VM-kvalmatchen från och med 2:20 in i klippet.

Publicerad 2011-11-28 kl 17:02
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons