Tabbe av Friedel - Spurs tappade

Swansea kvitterade mot Tottenham med bara minuer kvar av matchen och snuvade Spurs på trepoängaren.

En mållös halvlek där hemmalaget Swansea haft det mest i både chans och spelväg slog Tottenham till. Benoît Assou-Ekotto snurrade upp sin motståndare på vänsterkanten flera gånger om innan han skickade in bollen i straffområdet där Rafael van der Vaart tog emot den, vände upp mot mål och dundrade in 1-0 via en försvarare.

Swansea kämpade för att få in en kvittering och till slut fick man utdelning. I 85:e minuten stod Brad Friedel för en svag aktion och Scott Sinclair kunde vid bortre stolpen göra 1-1.

Tottenham är trea i ligan, sex poäng efter Manchester City och Manchester United

Publicerad 2012-01-01 kl 12:07