Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Tankovic hyllas efter framspelningen: "Utomordenligt bra"

Muamer Tankovic gjorde sin första match från start i FA-cupmötet med Sheffield United. Han spelade fram till Fulhams kvittering mål – och nu hyllas han av managern.
– Han var utomordentligt bra, säger René Meulensteen till Fulhams hemsida.

FA-cupmötet mellan Fulham och Sheffield United slutade 1–1. Och svenske Maumer Tankovic hade en stor del i det. Han spelade fram till Hugo Rodallegas 1–1 mål. Tankovic spelade 90 minuter och hyllades av sin boss efter matchen.
– Om jag ska ta med mig några positiva saker så är det två sådana. Den ena är att vi fortfarande är kvar i turneringen och den andra är att de unga killarna vi gav chansen gjorde det utomordentligt bra. Tankovic på mitten var väldigt, väldigt bra. Det är positivt för oss, säger Meulensteen och fortsätter:
– Att få chansen på riktigt och se hur allt är, det är den bästa miljön som de unga spelarna kan ha. Jag tycker de gav tillbaka på riktigt.

Fotbollskanalen.se pratade med Tankovic i mitten av januari och han har stora drömmar med sin karriär.
– Slutmålet? Att vinna Ballon d´Or, sa Tankovic då, och fortsatte:
När vi spelar match elva mot elva på träningarna håller jag samma klass som de andra, och det stärker verkligen självförtroendet. Nu handlar det mycket om att fortsätta visa framfötterna, för då blir det säkert fler chanser framöver.

Chansen kom alltså i dag mot Sheffield United. Och han tog den.

Publicerad 2014-01-26 kl 19:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons