Tankovic spelade fram till Fulhams kvittering

Svensken Muamer Tankovic spelade från start när Fulham mötte Sheffield United i FA-cupen och låg bakom Fulhams mål i sin debut från start.

För ett par veckor sedan gjorde fotbollskanalen.se en lång intervju med den unge svenske talangen, efter att denne gjort debut i Fulhams A-lag. Då rörde det sig om ett sex minuter långt inhopp, men på söndagen får Tankovic mer speltid än så.

När Fulham tar sig an Sheffield United i FA-cupen ingår "Mujo" i den startuppställning som managern René Meulensteen tagit ut.

Forwarden har gjort sig ett starkt namn inom Fulhams organisation den här säsongen, och han toppar skytteligan i hela landets U21-serie på sina åtta gjorda mål.

Det kom dock ett bakslag för Fulham och Tankovic efter en dryg halvtimme när Sheffield United tog ledningen genom Chris Porter. Ledningen behöllde sedan ända fram till 75:e minuten då Muamer Tankovic fick bollen snett utanför Sheffields straffområde. Han undvek två försvarare och serverade Rodallega bollen. Han tog sikte och kunde placera in 1-1 intill stolpen.

Det blev sedan inte fler mål och nu väntar omspel för att avgöra vilket lag som går vidare i FA-cupen.

Publicerad 2014-01-26 kl 15:40