Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Tar död på ryktena: "Vill stanna i Manchester United"

Foto: AP

Följetongen Robin van Persie och Manchester United fortsätter.
Nu slår holländaren fast att han vill stanna.
– Sanningen är att jag är lycklig här. Jag skrev på för fyra år och skulle vara glad att stanna ännu längre, säger 30-åringen i en intervju med klubbens hemsida.

Det har rapporterats från flera engelska medier att Robin van Persie vantrivs med sin situation på Ola Trafford. En möjlig comeback i Arsenal och en flytt till Santiago Bernabeu och Real Madrid har nämnts som två möjliga vägar för holländaren.

Nu vill van Persie ta död på ryktena. Han insisterar på att han inte alls vantrivs och vill stanna – även efter hans kontrakt går ut.

– Sanningen är att jag är lycklig här. Jag skrev på för fyra år och skulle vara glad att stanna ännu längre. Det är hur jag känner och det är inte så som det har rapporterats i media, säger 30-åringen i en intervju med klubbens hemsida.

Manchester United har haft en tuff säsong. I ligan ligger Moyes gäng på en blygsam sjätte plats och laget har en tuff retur mot Olympiakos (förlust 2–0 i första mötet) i Champions Leagues åttondelsfinal.  

United har visat att man inte står handfallna. Wayne Rooney skrev nyligen på ett rekordkontrakt och David Moyes kommer spendera stort i sommar – med en budget på över en miljard kronor.

I intervjun på Manchester Uniteds sajt ger också anfallaren sitt stöd till sin manager.

– Jag kan berätta att Moyes träningar och det han säger på lagmötena är ”spot-on”. Jag uppskattar att jobba under honom är övertygad att vi kommer vända på det här.

Nu är intervjun publicerad på Manchester Uniteds egen hemsida och det gör att man möjligen kan spekulera i om klubben vill signalera att allt är frid och fröjd efter spekulationerna om van Perises missnöje.

I intervjun fortsätter holländaren att hylla klubben.

– Jag är väldigt lycklig med mina lagkamrater, managern och hans stab. Träningarna vi har på vår träningsanläggning är fantastiska och jag lär mig mycket varje dag. Jag har varit professionell fotbollspelare i 12 år och det är ingen tvekan om att jag lär mig nya saker under David Moyes.

Publicerad 2014-03-14 kl 07:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons