Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Telegraph rankar stämningen på alla arenor i Premier League

Foto: Scanpix

Jose Mourinho menar att Chelsea har sämst stöd i Premier League - The Telegraph bestämde sig för att ta reda på om han har rätt eller inte.

Chelsea-tränaren Jose Mourinho gick nyligen ut och attackerade sina egna fans och menade att Stamford Bridge ibland låter som en tom stadion och att de har sämre stöd än de övriga lagen i Premier League.

Är det verkligen så? The Telegraphs skribent Jim White bestämde sig för att ta reda på saken och ranka stämningen på alla Premier League-arenor.
Här är Jim Whites ranking och motiveringar:

20. ASTON VILLA
"Är för närvarande dämpade av eländet i ligan och högsta ljudet från Villa Park är ett växande mummel av internt missnöje."

19. TOTTENHAM
"När Arsenal och Chelsea kommer på besök ersätts klagandet mot passionerat stöd. Resten av tiden är det gnällets hemvist."

18. SOUTHAMPTON
"Mer artigt än skrämmande och det lyfter sällan på St Marys. Oväntade framgångar har dock ökat åskådarantalet, så det kan bli bättre."

17. ARSENAL
"Kombinationen av läktare som inte fylls förrän några sekunder innan matchstart och ett artig och välbärgat klientel skapar ingen vidare atmosfär. Men Emirates har sina stunder."

16. MANCHESTER UNITED
"En gång hånad av Roy Keane för att inte låta mer än en företagspresentation - men saker och ting harförbättrats på Old Trafford med en sjungande sektion. Om resten av arenan skulle uppmuntras att delta kan ljudnivån komma att höjas igen."

15. SUNDERLAND
"Tomma platser bidrar inte, men Stadium of Light kan fortfarande rocka. Det enda som behövs är bättre resultat."

14. QPR
"Den minsta arenan i ligan är tät och intim. Loftus Road kan leverera en känsla av förväntan. Ibland."

13. CHELSEA
"Atmosfären har utan tvekan drabbats av de höga biljettpriserna. Jose Mourinho är dock fel ute om han tror att Stamford Bridge är den tystaste arenan i ligan. Kärnan i "Matthew Harding Stand" vet fortfarande hur man sjunger."

12. NEWCASTLE
"Det oändliga missnöjet med ägarna har onekligen tystat det en gång så formidabla ljudet på St James Park. En hyfsad period av goda resultat skulle kunna få igång publikens sång igen."

11. LEICESTER
"En själlös ny arena har lyfts av åskådarnas förvåning över att se deras lag i Premier League. Ljudnivån när de kom tillbaka mot Manchester United tidigare den här säsongen skulle stört Richterskalan."

10. HULL
"Efter fjolårets missnöje över det föreslagna namnbytet har Hull-supportrarna återgått till att leverera sitt vilda stöd till sitt lag. KC Arena kan bli bullrigt."

9. MANCHESTER CITY
"Framgångarna har långsamt förändrat det forna mot-alla-odds-tänkandet och ljudnivån har därmed minskat. Men när Blue Moon är i full form vibrerar arenan fortfarande."

8. BURNLEY
"Har en "Old school-arena" fylld med surret från förr. Spänningen av att vara i Premier League kan dämpas om resultaten fortsätter att gå emot laget."

7. WBA
"En del av den gungande stämningen må ha försvunnit, men Hawthorns kan vid humör eka av högt ljud."

6. WEST HAM
"Även om den gamla sektionen "The Chicken run" är borta så är "The Boleyn Ground" fortfarande intim och ibland skräckinjagande."

5. SWANSEA
"Trots förkärleken till rugbysångerna kan The Liberty vara en av de mest melodiska arenorna i Premier League när manskören är i full gång."

4. EVERTON
"Den täta arenan producerar ett crescendo av buller som får bränsle från socker-kicken av allt det gratis godis som delas ut av "Toffee Ladies" på Goodison Park."

3. LIVERPOOL
"Hymnen You'll Never Walk Alone triggar igång publiken rejält inför det traditionella Kop-vrålet. Speciellt europeiska kvällar kan låta som om vi transporterats tillbaka fyrtio år i tiden."

2. STOKE
"Trots att atmosfären minskat något sedan Tony Pulis dagar kan Britannia Stadium fortfarande generera magnifikt stämning."

1. CRYSTAL PALACE
"Selhurst Park har den klart bästa atmosfären i Premier League. Påhejade av de svartklädda fansen i Holmes End upprätthåller de stödjande ramsor under hela matchen. Crystal Palace-matcherna spelas i takt med de konstanta trumslag."

Publicerad 2014-11-04 kl 14:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons