Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Terry missar ligaavslutningen - och avskedsmatchen?

Foto: TT

terry

Ett rött kort i helgens match mot Sunderland innebär att Chelsea-legendaren John Terry missar lagets sista två ligamatcher. En förlängning verkar inte vara nära och därför kan vi redan ha sett det sista av engelsmannen i Chelsea.

Liverpool borta och en sista hemmamatch mot ligamästarna Leicester. Det är vad som återstår av Chelseas Premier League-säsong - och högst troligt även Terrys Chelsea-karriär.

35-åringen avslöjade i januari att han skulle lämna Stamford Bridge efter säsongen. Klubben har uttalat sig om att ett kontrakt kan bli aktuellt under våren där Antonio Conte, som kliver in som Chelseatränare i sommar, kommer ha mycket att säga i frågan om Terrys framtid.

Inga fler indikationer har visat sig under våren på att Terry får förlängt av klubben och så här säger Guus Hiddink om huruvida förlustmatchen mot Sunderland var engelsmannens sista i klubben.

- Jag vet inte, men det är ledsamt, så klart, att han blev utvisad efter sitt andra gula kort rapporterar The Guardian.

Hiddink fortsätter om hur detta kan ha varit ett ledsamt slut för Terry i Chelseatröjan.

- Vi vet inte hur framtiden blir men i detta ögonblick i denna säsong så är det ledsamt. Det hade varit underbart att ha honom i sista matchen för säsongen på hemmaplan, mot Leicester, mästarna, och ha en riktig festmatch. Låt oss kalla det så och det är synd att han inte kan vara med i den, säger Hiddink.

Publicerad 2016-05-08 kl 10:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons