Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Tevez går gärna till Monaco eller PSG: "Om Leonardo ringer, varför inte?"

Foto: AP

Carlos Tevez skulle gärna skriva på för PSG eller Monaco i sommar, berättar den argentinske stjärnan för Telefoot.

- Om Leonardo ringer, så varför inte?

I flera omgångar de senaste åren har Tevez hamnat på kant med Manchester City och 2011 var det på vippen att han lämnade England för gott. Men till sist slöt forwarden fred med managern Roberto Mancini och återvände för att hjälpa klubben till ligatiteln våren 2012.

Under den här säsongen har Carlos Tevez gjort totalt 17 mål i cup- och seriespel, vilket gör att han delar på den interna skytteligasegern med Sergio Agüero.

Men nu spär 29-åringen på nytt på ryktena om en flytt i sommar. Han medger utan omsvep att både PSG och Monaco skulle vara lockande alternativ.

- Jag tror att PSG ville ha mig redan i fjol. Då pratade vi med Leonardo men kunde inte komma fram till någon överenskommelse. Men det är fortfarande intressant, och jag tror att den franska ligan håller på att förändras ganska snabbt, säger Tevez.

- Om Leonardo ringer mig, varför inte? Då vore det inga problem. Om vi pratar och kommer överens om något skulle jag inte ha något emot att spela i Paris eller Frankrike.

Om Monaco tilläger han:

- Det är en av de ledande kubbarna i landet. Alla skulle vilja spela för dem. Jag gillar projektet och jag känner Claudio Ranieri väl sedan tidigare. Det är imponerande att de tagit sig tillbaka till högstaligan igen. Men jag trivs även i City och har ett år kvar på mitt kontrakt.

Publicerad 2013-05-19 kl 13:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons