Tevez tidiga mål sänkte Elmanders Bolton

16.00
Månadens spelare Johan Elmander kunde inte rå på Manchester City som vann med 1-0.

Matchens enda mål kom efter blott fyra minuters spel då Yaya Touré frispelade Tevez som efter att ha lurat Boltons offsidefälla kom ensam med målvakten och kunde göra 1-0. City fick sedan Kolarov utvisad i andra halvlek men kunde behålla ledningen matchen ut.

Tevez som byttes ut i slutet av matchen blev sur över att han tvingades byta och det såg ut som att han ventilerade sitt missnöje mot tränaren Roberto Mancini. Yterligare bränsle på den brasan som säger att Tevez inte trivs med Mancini som tränare.

Manchester City-Bolton 1-0