POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Tevez vill till Boca Juniors: "Jag har pratat med Riquelme"

Carlos Tevez framtid i Manchester City är osäker. Nu vill han bort från klubben igen.
- Boca Juniors vore fantastiskt, säger han till Radio Del Plata.

Transfersagan Carlos Tevez verkar aldrig ta slut. Manchester City-anfallaren har velat fram och tillbaka - och i december lämnade han in en transferbegäran, som dock avvisades. På senaste tiden har det verkat som att argentinaren varit nöjd med läget i sin engelska klubb, men nu säger sig Tevez återigen vilja lämna Manchester.

- Jag vill bort från Manchester City. Fotbollen har ändrat sig mycket för mig och jag är inte ens säker på att jag kommer att spela nästa VM. Och det har inte ens med att göra med om jag blir uttagen eller inte, säger Tevez till Radio Del Plata.

Argentinaren vill dock inte klaga på sin klubb. Han har blivit behandlad väl i City, menar han.

- Det är jag tacksam för. Jag har också gjort allt för klubben och hjälpt den att komma dit den är i dag. Men jag behöver något nytt, det prioriterar jag.

Storklubbar som Inter och Real Madrid har ryktats vara intresserade av den målfarlige 27-åringen. Det återstår att se var han hamnar, men Tevez själv verkar helst vilja återvända till Argentina.

- Boca Juniors vore fantastiskt, men det blir inte lätt. Jag pratade med Juan Riquelme och vi kom överens om att jag måste återvända en dag. Men det kommer att bli svårt att få ihop det ekonomiskt, säger Tevez.

Publicerad 2011-05-20 kl 11:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå