Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

The Times: Spelarna som var med på mötet då Ranieri fick sparken

Foto: Bildbyrån.

Leicesters ägare kallade till möte - och därefter fick Claudio Ranieri sparken.
Enligt The Times fanns fyra spelare med, däribland Jamie Vardy.

Trots att han ledde klubben till en sensationell Premier League-titel förra året fick Claudio Ranieri tidigare i veckan sparken. Dåliga resultat i ligan fick ägarna att till slut fatta beslutet.

”I går dog min dröm. Efter euforin förra säsongen då vi blev mästare i Premier League var allt jag drömt om att stanna i Leicester City, klubben jag älskar, för alltid. Tyvärr blir det inte så”, sa Ranieri i ett skriftligt uttalande som skickats ut till olika medier.

Enligt den ansedda brittiska tidningen The Times var det fyra spelare som var förgrundsfigurer i beslutet att ge italienaren sparken. Tidningen skriver att Kasper Schmeichel, Wes Morgan, Marc Albrighton och Jamie Vardy blev kallade till ett möte på spelarhotellet med klubbens ägare Vichai Srivaddhanaprabha vilket i sin tur alltså ledde till att Ranieri entledigades.

Craig Shakespeare, som nu tillfälligt tar över efter Ranieri, förnekade under gårdagen att italienaren blivit offer för en spelarrevolt och att spelarna även påpekat sin egen del i det faktum att klubben nu är inblandat i kampen för att stanna kvar i den högsta serien.

- Jag känner inte till att några av A-lagsspelarna gått till ägarna så det är nyheter för mig. Det jag skulle säga är att det fans mycket frustration på grund av resultaten men han hade inte tappat förtroendet i omklädningsrummet, säger han enligt ESPN.

Publicerad 2017-02-25 kl 20:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons