POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
4d

Tidigare Liverpool-back opererades akut för hjärntumör - nu friskförklarad

Foto: Bildbyrån.

José Enrique opererades aktut för en hjärntumör. 
Nu meddelar förre Liverpool-backen att han är frisk. 
"Tack igen för allt erat stöd genom allt detta", skriver han på Instagram. 

Tidigare Liverpool-backen José Enrique diagnotiserades för drygt ett år sedan med en ovanlig hjärntumör som låg bakom hans ena öga. Det resulterade i att han fick träffa en specialist och operera sig akut med risk för att förlora synen. Lyckligtvis gick operationen bra och 33-åringen kunde därmed börja återhämta sig igen. 

- Det var en komplicerad operation. Dr. Simal och hans kollegor opererade mig i förra veckan. Jag kom in i operationsrummet klockan nio på morgonen och lämnade inte förrän klockan sex på eftermiddagen. Tumören satt fast i pulsådern och det var ett oerhört komplicerat ingrepp, sa Enrique enligt Marca då. 

- Allt som hänt får mig att uppskatta livet så mycket mer. Fotbollsspelare lever i en bubbla, det är ett surrealistiskt liv, du tror ibland att du är odödlig. När du spelar fotboll tänker du inte på något annat, fortsatte han.

Nu meddelar Enrique att han är friskförklarad. Spanjoren gav beskedet genom ett inlägg på sitt Instagram-konto och tackade för allt stöd under den tuffa tiden. 

"I dag har jag tagit emot den bästa av nyheter. Min kirurg Dr. Simal har ringt upp mig efter att ha tagit emot mina senaste MRI-resultat (Magnetisk resonanstomografi). Han har bekräftat och gett mig klartecken. Området är rent och han sa att det såg fantastiskt ut", skriver Enrique i ett inlägg på sitt Instagram-konto

"Tack igen för allt erat stöd genom allt detta", skriver han vidare. 

Enrique tillhörde, som spelare, Liverpool mellan 2011 och 2016 innan han avslutade karriären med en säsong i Real Zaragoza i spanska andraligan. Anledningen till att han avslutade karriären var en svår knäskada och efter karriärens slut började han arbeta som agent, vilket han nu möjligen kan återgå till framöver. 

Publicerad 2019-04-16 kl 11:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå