Tom Cleverley matchhjälte på övertid

Arsenal åkte på en ny tung smäll på lördagen.
Hjälte för hemmalaget?
Förre United-spelaren Tom Cleverley.

Watford hade inför mötet med Arsenal inlett Premier League-säsongen strålande och stod på 12 poäng efter sju omgångar. Dessutom hade laget bara en förlust.

På lördagen fortsatte man sin fina trend.

Det var dock Arsenal genom Per Mertesacker som tog lednigen. Målet kom strax innan halvtidsvilan på hörna och det var hans första Premier League-mål på 1400 dagar, då han nätade senast mot Manchester City i december 2013.

I andra halvlek var det bortalaget som drabbades av skador. Danny Welbeck föll i straffområdet och tog sig direkt vid baksida lår. Han var tvungen att kliva av planen och Mesut Özil ersatte honom i 61:e minuten.

I den 71:e minuten tilldelades Watford en straff. Inhopparen Troy Deeney tog väl hand om straffen och satte kvitteringsmålet. Med bara åtta minuter kvar av matchen var det en stolpträff från att Watford gjorde 2-1. Ett skott som styrs genom Mertesackers bröst och tar i stolpen.

Det kom att bli en rysare på slutet då Watford hade flera bra chanser. På övertid, i den 92:e minuten gjorde Tom Cleverley 2-1 till Watford och säkerställde tre poäng. Detta var de första tre poängen på hemmaplan för Watford denna säsong.

Watford: Gomes; Kabasele, Mariappa, Britos; Femenía, Doucouré, Cleverley, Holebas; Pereyra, Gray, Richarlison

Arsenal: Petr Cech - Koscielny, Mertesacker, Monreal - Bellerin, Elneny, Xhaka, Kolasinac - Iwobi, Welbeck, Lacazette