Topplagen vann i PL - Arsenal bjöd på kross

Det blev segrar för Chelsea, Arsenal och Liverpool i toppstriden av Premier League.
Arsenal slog Huddersfield hemma med hela 5-0.

Arsenal körde över Huddersfield hemma på Emirates Stadium. Alexandre Lacazette satte tonen redan i den tredje minuten när han snyggt framspelad av Aaron Ramsey placerade in 1-0. Fyra magiska minuter i mitten på den andra halvleken gjorde sedan att matchen rann iväg. Mesut Özil spelade fram till två mål och gjorde ett själv när Arsenal gick från 1-0 till 4-0. I slutminuterna gjorde Olivier Giroud 5-0 och blev då tvåmålsskytt.

I en annan del av London tog Chelsea en 1-0-seger hemma mot Swansea, där Martin Olsson spelade hela matchen. Antonio Rüdiger satte fram pannan på ett skott som styrde via en försvarare och gjorde matchens enda mål.

I slutet på den första halvleken blev Chelsea-managern Antonio Conte uppvisad på läktaren efter att ha blivit rasande över att domaren dömde inspark till Swansea istället för hörna till Chelsea.

Även femman Liverpool segrade. Borta mot Stoke blev det 3-0 efter dubbla mål av Mohamed Salah. Egyptiern toppar skytteligan i Premier League med tolv mål så här långt.

Inget av lagen plockade dock in på serieledaren Manchester City som avgjorde i 96:e minuten mot Southampton.