Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Torres hävdar lojalitet till Liverpool: ”Ville inte gå till City eller United”

Torres menar att han var lojal när han lämnade Liverpool. Eftersom han inte gick till Manchester-klubbarna.
- Jag skulle aldrig ha kunnat göra det – av lojalitet till Liverpool, säger han till the Mirror.

Fernando Torres övergång från Liverpool till Chelsea – två klubbar med många bittra duster de sista åren – blev förstås infekterad. Supportrar i Liverpool gick från att mer eller mindre dyrka hans tröja, till att bränna upp den. I en intervju med the Mirror säger dock Torres att han ändå visade lojalitet när han lämnade Liverpool – genom att inte flytta till Manchester.

- Jag ville inte gå till Manchester City eller Manchester United. Jag skulle aldrig ha kunnat göra det – av lojalitet till Liverpool.

Torres förklarar också varför han lämnade klubben, och menar att Liverpools ambitioner blivit mindre efter alla som lämnat – som Xabi Alonso, Javier Mascherano och Rafael Benitez.

- Det Liverpool jag lämnade var inte samma Liverpool som jag kom till. Jag förstod inte vilken väg som klubben valt.

- Jag kunde inte tänka mig att lämna Liverpool men sedan passerade Chelsea-tåget och jag var tvungen att ta det tåget för att jag har en dröm att vinna. Jag vill vinna Premier League och jag kände att jag var tvungen att gå.

Hans klubbyte har dock inte hittills blivit någon personlig succé för Torres, som fortfarande är mållös i Chelsea. Han menar att omställningen till stora London och den nya klubben varit svår, men tror att det snart kommer att vända.

- Jag vet att mina bästa år i Premier League är framför mig. Jag är säker på det.

- Vi har en chans att vinna ligatiteln och Champions League. För fyra veckor sedan hade ja inte den chansen och nu känner jag att jag är nära min dröm.

Publicerad 2011-03-15 kl 13:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons