Torres hjälte för Chelsea - när Cech slog klubbrekordet

Chelsea besegrade Hull med 2-0.
Då blev Fernando Torres hjälte när han fastställde slutresultatet med tre minuter kvar av matchen - samtidigt slog Peter Cech klubbrekord när han häll nollan för 209:e gången.

Chelsea tog tre viktiga poäng och klev förbi både Manchester City och Arsenal, som dock har en match mindre spelad. Det dröjde 56 minuter innan bortalaget gjorde mål.

Eden Hazard fick bollen utanför straffområdet, skottfintade bort en försvarare innan han snyggt placerade in 1-0.

Chelsea kontrollerade matchen och med tre minuter kvar fastställde Fernando Torres slutresultatet till 2-0. Anfallaren fick bollen mitt på Hulls planhalva, avancerade, ryckte åt vänster och satte bollen nere vid det första hörnet. José Mournho jublade och sträckte armarna i luften, inte konstigt med tanke på de tre viktiga poängen.

Peter Cech höll nollan för 209:e gången i Chelsea - därmed slog han klubbrekordet som Peter Bonetti tidigare hade.
Publicerad 2014-01-11 kl 15:41