Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Torres i trubbel efter att han sågade lagkamrater

Fernando Torres beskrev sina lagkamrater i Chelsea som långsamma. Nu utreder klubben om Torres blivit felciterad eller inte – och anfallsstjärnan riskerar böter.

I en intervju som gjordes av den spanska ligans officiella hemsida, som sedan las ut på hans egen hemsida, säger Fernando Torres att Chelseas spelare är ”mycket långsamma” och att värvningen av Juan Mata var högst nödvändig.

Uttalandet har inte tagits väl emot i Chelsealäger och nu har han förhörts av klubben. Torres menar att intervjun blivit felöversatt och nu ska den engelska klubben leta reda på inspelningen för att se om spanjoren talar sanning.

- Vi kommer söka djupt för att få tag på bandet från den intervjun. Då får vi se om det som sägs överstämmer med intervjun, säger manager Andre Villas-Boas enligt the Guardian.

På frågan om vilken bestraffning som väntade Torres ifall han blivit citerad och översatt rätt, svarade Chelsea-tränaren att han skulle nöja sig med en tillrättavisning och eventuellt böter.

- Vi kommer att prata. Bara prata. För att dela våra åsikter. Om den (intervjun) var otillåten kommer jag att bötfälla honom. Självklart.

Publicerad 2011-09-12 kl 18:47
Annons
Annons
Annons