Torres sänkte West Ham

West Ham-Liverpool 2-3
0-1, 20', Torres; 1-1, 29', Diamanti (straff); 1-2, 41', Kuyt; 2-2, 45', Cole; 2-3, 75', Torres

Fernando Torres räddade tre poäng åt Liverpool när han nickade in 3-2 mot West Ham efter att Liverpool tappat ledningen i matchen två gånger.

Torres gjorde sitt andra mål i matchen när han nickade in ett inlägg från Ryan Babel i den 75:e minuten. Dessförinnan hade spanjoren gett Liverpool ledningen med 1-0 i den 20:e minuten efter kamp i straffområdet mot Matthew Upson som efter närkontakt med Torres tvingades byta.

West Ham kvitterade sedan efter att man fått en straff som Alessandro Diamanti satte i mål bakom Reina i Liverpools mål. På reprisbilderna ser det dock ut som att Diamanti, som halkade precis innan han slog straffen, kan ha träffat bollen två gånger - något som i så fall skulle ha gjort målet ogiltigt.

Liverpool tog sedan ledningen igen genom Dirk Kuyt innan Carlton Cole kunde kvittera till 2-2 precis innan halvtid.

Liverpool såg emellanåt lite svajigt ut i defensiven men kunde alltså till slut åka hem med tre poäng i bagaget efter att Torres ordant 3-2.

Publicerad 2009-09-19 kl 21:25